Ondernemen in Meijnerswijck

Meijnerswijck, een plek vol kansen! Samen maken we Meijnerswijck tot wat ze is. En wat ze zal zijn. Veelzijdig. Een plek om te ondernemen. Een plek waar je het verleden proeft en waar ruimte is voor vernieuwing; voor groei. Waar ateliers, ondernemers en startups de fabrieksgebouwen nieuw leven inblazen. Waar verrassende initiatieven en creatieve ideeën samenkomen. Zo komen dromen tot leven! Leven zoals het zou moeten zijn.

Romeinen, Vikingen en zelfs de Prins van Oranje; van oudsher is Meijnerswijck een gebied waar men zich graag vestigde en veel werk verzette. Waar men de buitengewone mogelijkheden van het gebied altijd al zag. Een gebied vol levenskracht, bruisend van energie. Ook vandaag de dag biedt Meijnerswijck mogelijkheden – en die mogelijkheden zien wij. In het gebied dat we samen creëren en ontwikkelen, komen ideeën, inzichten en meningen samen. Hier kun je wonen, recreëren én werken.

Creatief ondernemen in het hart van Arnhem

Heb jij een creatief idee, een ondernemersdroom? Hier vind je de ruimte om die waar te maken! Ontdek de dynamische ASM Haven met de robuuste atelierwoningen: grondgebonden of gevestigd in een van de stoere appartementencomplexen. Met extra ruimte voor een atelierfunctie zijn ze ideaal voor de bedrijvigheid van een studio of bedrijf aan huis. Of je nu fotografeert, schrijft, met kunst of met architectuur bezig bent – hier, aan het water, vind je de inspiratie die je zoekt. We dagen kunstenaars en ondernemers uit om hun ideeën en visie te delen. Geen initiatief is ons te gek en we omarmen creativiteit.

Met ogen open dromen. Avonturen die ontspringen. Hier begint jouw verhaal.

Van horecabar tot sportaccomodatie

Meijnerswijck biedt ruimte om te ondernemen. Of dat nu een horecazaak of een sportaccommodatie betreft. Droom je van een gezellige koffiebar op Meijnerseiland? Een bruisende strandtent aan de nevengeul waar gasten genieten van een drankje of lekkere lunch met hun voeten in het zand? Of een stoere gym op Meijnerseiland die sportliefhebbers trekt? Het kan zomaar werkelijkheid worden. Met bestaande ondernemers werken wij aan de invulling van (water)sportgerelateerde en horeca bedrijvigheid in de gebieden. Heb je een uniek idee voor een restaurant, midden in de stad? Laat het weten. Daarnaast creëren we ruimte voor energieke ondernemers die andere toffe, nieuwe ideeën willen waarmaken! Ben jij diegene?

Hier wil ik werken!

Wil jij ondernemen in Meijnerswijck? Maak van jouw droom werkelijkheid en vorm samen met ons de toekomst van dit mooie gebied. Schrijf je in of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.