Terug
20 september 2023 – Nieuws

Hoge betrokkenheid omgeving bij realisatie Meijnerswijck

Arnhem, september 2023 | Al sinds de jaren ’80 werkt Arnhem aan de plannen voor de ontwikkeling van Meijnerswijck. Sinds 2015 draagt KondorWessels Projecten (KWP) hieraan bij. In de afgelopen jaren zijn honderden gesprekken gevoerd, waarbij de stad uitgebreid om input is gevraagd. Iedereen kon zijn inbreng delen. Alle ideeën die pasten binnen de plannen, zijn meegenomen. Ook nu de fase van realisatie aanbreekt, is KWP er voor iedereen die iets wil bijdragen of meer wil weten.

We willen dat zoveel mogelijk mensen achter de plannen staan. Daarom bouwen we het draagvlak voor de plannen verder uit. Geïnteresseerden houden we op de hoogte via onze nieuwsbrief. En als je hier straks gaat wonen, willen we graag dat je meedenkt over de uitwerking van de woningen. Heb je zelf ideeën? Of wil je initiatieven aandragen? Laat het ons weten. Wij kijken dan of deze passen binnen de gestelde kaders van het ontwikkelingsplan. Zorgen over het project? Praat er met ons over. Je bent altijd op afspraak welkom in ons informatiecentrum.

Omgevingscommunicatie

Binnenkort start de uitvoeringsfase en gaan we aan de slag. Sommige werkzaamheden kunnen overlast geven. We vertellen de mensen in de buurt daarom proactief wat zij kunnen verwachten, zoals planning, omleidingen en eventuele hinder. De omgevingsmanager staat klaar om vragen te beantwoorden en in gesprek te gaan met betrokkenen. In het communicatieplan vind je meer over de manier waarop wij communiceren.

Meijnerswijck wordt een plek waar iedereen kan genieten. We bouwen aan een mooie woonomgeving met respect voor het verleden en oog voor de toekomst. Natuur, recreatie en cultuur krijgen volop de ruimte.